ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το Δ.Π.Μ.Σ. είναι πλήρους φοίτησης. Το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων του Δ.Π.Μ.Σ. περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα, μαθήματα επιλογής και μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία. Το Δ.Π.Μ.Σ. στη «Νοσηλευτική Φροντίδα Ενηλίκων» έχει χρονική διάρκεια τεσσάρων (4) ακαδημαϊκών εξαμήνων πλήρους φοίτησης. Κατά τα τρία πρώτα εξάμηνα του Δ.Π.Μ.Σ. για κάθε εξάμηνο, ο φοιτητής πρέπει να παρακολουθήσει τα τρία πρώτα υποχρεωτικά μαθήματα, όπως περιγράφονται παρακάτω και να επιλέξει άλλο ένα από τα υπόλοιπα προτεινόμενα επιλογής, ώστε να συμπληρώσει συνολικά τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες (ECTS) ανά εξάμηνο σπουδών. Το τέταρτο εξάμηνο του Δ.Π.Μ.Σ. ο φοιτητής εκπονεί μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία που αντιστοιχεί σε τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες (ECTS). Για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. απαιτείται η συμπλήρωση 120 πιστωτικών μονάδων (ECTS), οι οποίες προκύπτουν από την παρακολούθηση και επιτυχή εξέταση των μαθημάτων (90 πιστωτικές μονάδες) και από την εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας (30 πιστωτικές μονάδες).

Για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. απαιτείται η παρακολούθηση και η επιτυχής εξέταση σε όλα τα μαθήματα του προγράμματος. Η Ε.Δ.Ε του Δ.Π.Μ.Σ. μπορεί να κάνει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα μαθημάτων, όταν απαιτείται, για την καλύτερη επίτευξη των στόχων του. Οι φοιτητές παρακολουθούν υποχρεωτικά όλες τις μορφές διδασκαλίας οι οποίες προβλέπονται για το κάθε μάθημα. Οι φοιτητές υπογράφουν κατά την έναρξη και λήξη του κάθε μαθήματος σε κατάλογο που διατίθεται από τη Γραμματεία ή τον Διδάσκοντα. Το μέγιστο που κάποιος φοιτητής μπορεί να απουσιάσει από κάθε μάθημα είναι 2 φορές (δηλαδή 2 εβδομάδες από τις 13). Σε περίπτωση απουσίας φοιτητή περισσότερες από 2 φορές (2 μαθήματα) αποκλείεται από τις εξετάσεις του μαθήματος. Σε καταστάσεις που μπορεί να οριστούν ως εξαιρετικές, επείγουσες και μη-προβλέψιμες από το φοιτητή, κατόπιν αίτησης του φοιτητή και υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών π.χ. εισαγωγή σε Νοσοκομείο κλπ. μπορεί η Σ.Ε. να εγκρίνει το μέγιστό επιπλέον δυο (2) απουσίες από τα μαθήματα (σύνολο τέσσερις). Οι φοιτητές που δεν έχουν επαρκώς, κατά τα προηγούμενα, παρακολουθήσει ένα μάθημα, αποκλείονται από τις εξετάσεις του. Στην επαναληπτική εξεταστική περίοδο θα μπορούν να λάβουν μέρος φοιτητές  που δεν έχουν επιτύχει το πολύ σε τρία (3) συνολικά μαθήματα και των τριών εξαμήνων. Φοιτητές που δεν έχουν επιτύχει σε περισσότερα από τρία (3) συνολικά μαθήματα θα διαγράφονται από το Δ.Π.Μ.Σ..

Επισκέπτες

Today21
Total210318
1
Online

     

Φορείς

Επικοινωνία

+30 2651007838
+30 26510-50733 (FAX)
 

ΠMΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Ερευνητικό Εργαστήριο Ανοσολογίας
          Τμήμα Ιατρικής
          Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
          45110, Ιώαννινα
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.